- 
 - 

Retourneren & ruilen

Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet helemaal naar wens is. In dat geval voorzien wij u snel voor een passende oplossing.

Mocht het voorkomen dat u een product ontvangt welke niet in perfecte staat is, dan verzoeken wij u om dit binnen 14 dagen na ontvangst samen met de factuur terug te sturen. Wanneer er iets misgaat met uw product buiten de periode van 14 dagen dan verhelpen wij uw probleem graag. In dit geval kunt u het beste z.s.m. contact opnemen met de klantenservice.


Alles 14 dagen op zicht

U heeft 14 dagen na de dag van ontvangst van uw bestelling de tijd om te beoordelen of de bestelde artikelen voldoen. Is dit niet het geval dan moet je Autobanden Collectief binnen het termijn van 14 dagen per aangetekend postschrijven (datum poststempel is maatgevend) hiervan in kennis stellen. Na afloop van de 14 dagen zichttermijn komt de koop definitief tot stand en wordt u eigenaar van de geleverde artikelen. De artikelen worden dan niet meer teruggenomen. De zichttermijn eindigt ook wanneer u een band en/of wiel in gebruik neemt. U neemt een band en of wiel in gebruik door te beginnen (of laten beginnen) met het monteren van de band op een wiel of vise versa. Wanneer u de band in gebruik heeft genomen voordat de zichttermijn van 14 dagen is verlopen, dan bent u eveneens definitief eigenaar van de in gebruik genomen artikelen en worden de betreffende artikelen niet meer teruggenomen.

Terug sturen kan naar:

Autobanden Collectief.nl
De nieuwe erven 3
5431NV Cuijk

Graag stuurt u de banden ongebruikt en met een begeleidend schrijven retour.


Zelf terugbrengen van retour goederen

Heeft u Autobandencollectief.nl binnen de zichttermijn van 14 dagen na aflevering in kennis gesteld van de wens de artikelen te willen retourneren dan is dit uitsluitend mogelijk nadat u in overleg met onze logistieke afdeling een afspraak heeft gemaakt. Uitsluitend artikelen in nieuwe staat (als geleverd) kunnen worden geretourneerd. Het reeds door u betaalde bedrag minus (eventuele) kosten voor retourneren zal binnen 7 werkdagen nadat de artikelen werden ingenomen terug op uw bankrekening worden gestort.


Retouren

Heeft u Autobandencollectief.nl binnen de zichttermijn van 14 dagen na aflevering in schriftelijk in kennis gesteld van de wens de artikelen te willen retourneren, dan neemt Autobandencollectief.nl contact met u op. Uitsluitend artikelen in nieuwe staat (als geleverd) kunnen worden geretourneerd. Indien de bestelling speciaal voor u is besteld, kunnen wij deze bestelling niet terug nemen.

 

 

Een band ruilen of retour sturen?

Helaas is het bij ons niet mogelijk om wanneer je slechts een band aan schaft deze retour te sturen of te ruilen.
Tevens dien je er ook rekening mee te houden wanneer je er voor kiest om slechts een band aan te schaffen dat er 25% extra kosten in rekening worden gebracht in verband met het feit dat wij een hele set moeten afbreken om een band te kunnen leveren.


Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen

Wanneer je artikelen besteld hebt en ze worden beschadigd aangeboden of het blijken artikelen te zijn die je niet hebt besteld, weiger de artikelen dan. De artikelen worden dan geretourneerd naar ons. Wij verzoeken je vervolgens om ons hierover even via e-mail of telefonisch in te lichten. Hoe sneller wij geïnformeerd zijn, des te sneller we zo'n dergelijk incident kunnen oplossen.

Telefonisch kan contact op worden genomen via:
Vanuit Nederland: 0900 - 33 111 33
Vanuit België: 070 - 33 111 33

Een e-mail kun je sturen naar: info@autobandencollectief.nl


Kosten voor retourneren

De banden en/of wielen zullen, na afspraak met u, door Autobandencollectief.nl opgehaald en teruggenomen worden. De kosten voor het retourhalen van de goederen zijn voor uw eigen rekening. Het reeds door u betaalde bedrag minus de kosten voor de retourzending zal binnen 7 werkdagen nadat de betreffende artikelen werden ingenomen terug op uw bankrekening worden gestort.Indien u echter het afhalen verhindert (door bijvoorbeeld een afspraak niet na te komen met betrekking tot tijd en plaats van afhalen) of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor het afhalen, dan zult u in dat geval alle bijkomende kosten aan Autobandencollectief.nl verschuldigd zijn. Deze kosten zullen aan u in rekening worden gebracht en het door u verschuldigde bedrag zal met de eerder door u gedane betaling worden verrekend.